Kompetencer

 

VI KOMBINERER VIDEN OG ERFARING

TEKNOLOGI OG UDDANNELSE

UIP Consult har siden 1998 løst en lang række forskelligartede opgaver inden for detektiv- og efterforskningsarbejde for både virksomheder, offentlige myndigheder og privatpersoner. Vores agenter kommer med en baggrund, blandt andet, inden for politiet, forsvaret, regnskab og revision, forsikring, sikkerhed og håndværk.

Ved de sager, der kræver særlig indsigt i en specifik branche, inddrager UIP Consult fagspecialister. På den måde sikrer vi en høj faglig standard i alle sager – uanset sagens type. Ud over dansk er UIP Consult sprogkyndig på engelsk, tysk og spansk.

Den teknologiske udvikling ændrer sig konstant og særdeles hurtigt. Samtidig er teknologien et vigtigt element i stort set alle de sager, UIP Consult arbejder med. Vi lægger derfor stor vægt på løbende at efteruddanne vores agenter og sikre, at de har det bedste elektroniske udstyr til den aktuelle opgave.

Sagerne, som UIP påtager sig, omfatter alt fra analyser, research, baggrundsundersøgelser, teknisk og manuel overvågning til opsporing, eftersøgning, overvågning, skygning, sporing af fingeraftryk og analyse af eksempelvis blod, sæd og dopingmidler.

 

Vi skaber vished