Ægteskabs- og samværssager

Der kan opstå en række problemer i forbindelse med ægteskabs-, samværs- og utroskabssager, som kan kræve, at man får afdækket forholdene og får skabt vished.

I UIP Consult har vores agenter mange års erfaring med at hjælpe privat personer med at afdække forhold i deres ægteskabssager, som  senere kan bruges i Statsamtet. Det kan bl.a. være i forbindelse med tvister omkring børn og skilsmisse.

Vi kan også være med til at hjælpe med at be- eller afkræfte mistanker om utroskab gennem diskret overvågning og skygning. Vores agenter er trænede og professionelle, og arbejder altid diskret, fortroligt og effektivt.

Kontakt os hvis du har brug for hjælp til afdækning af forholdene omkring din ægteskabs- eller samværssag.

Tvister omkring børn

Vores agenter har mange års erfaring med at afdække forholdende omkring forældremyndighed efter skilsmisse og kan formulere disse, så de kan bruges i Statsamtet.

Utroskabssager

Ved hjælp af diskret overvågning og skygning kan vores agenter hjælpe med at be- eller afkræfte din mistanke til din partner. Vi arbejder altid med fuld fortrolighed før, under og efter sagens afslutning.

Vi skaber vished om ægteskabs-, samværs- og utroskabssager

I UIP Consult hjælper vi dig med at få skabt vished om alle slags ægteskabs- og samværssager samt mistanke om utroskab. Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi påtager ikke hævnssager

I UIP Consult har vi forpligtet os til at arbejde ud fra vores etiske kodeks. Det betyder, at vi inden vi påtager os en ægteskabs- eller samværssag altid vurderer, om vi kan stå inde for sagen.

Vi indgår derfor ikke i sager, der baserer sig på hævn eller tilsvarende. Ligesom vi heller ikke, på nogen måde, påtager os sager, som fører til kriminalitet. Det er en forudsætning at vi kender opdragsgivers identitet.

Garanteret fortrolighed

Når vi overleverer resultater og dokumentation af vores efterforskning, sker det på objektiv og uvildig vis. Vi udelader aldrig detaljer, og vi formidler tingene, som de er – ikke som vi tror, at vores klinter vil have dem.

Vi forpligter os til at arbejde fortroligt med de informationer, vi indsamler – både før, under og efter sagen. Vi råder over en fortrolighedserklæring vi gensidigt kan underskrive, hvis det ønskes.

Vi kombinerer viden og erfaring

I UIP Consult kombinerer vi den nyeste viden og de nyeste teknikker inden for faget med vores mangeårige erfaring, for at opnå de bedste resultater for vores klienter.

Din garanti for vished

Siden 1998 har vi hjulpet erhvervslivet og privatpersoner med at få skabt vished, så de har kunne tage den rigtige beslutning i deres givne situation.

Kontakt os og få skabt vished

Med hovedkontor i København og operationelle kontorer i Odense og Viborg, dækker vi hele landet

Vi svarer telefonen fra 09-18, men under en sag kan vi kontaktes hele døgnet.

UIP Consult ApS | Mågevej 29-31 – 2400 København NV | Privatlivspolitik