Opsporing af forsvundne personer

Der kan være en række årsager til, at man ønsker hjælp til opsporing af forsvundne eller savnede personer.

Det kan dreje sig om tvister i forbindelse med forældremyndighedssager, hvor den ene part går under jorden af den ene eller den anden grund. Opsporing kan også være relevant i forbindelse med et ønske om at opsøge biologiske forældre, søskende eller andre familiemedlemmer.

I UIP Consult har vores agenter mange års erfaring med at opspore og lokalisere forsvundne familiemedlemmer og bekendte for private personer. Vores agenter arbejder altid diskret, fortroligt og effektivt.

Kontakt os hvis du leder efter hjælp til opsporing af forsvundne personer.

Familiemedlemmer

Hvis du har et ønske om at opspore dine biologiske forældre, forsvundne søskende eller andre familiemedlemmer eller bekendte, kan vores agenter hjælpe dig med at finde dem.

Værdier

Vi hjælper ikke kun med opsporing af forsvundne personer, men kan også hjælpe med at opspore værdier, som af den eller anden grund er blevet bortgemt.

Vi dækket de fleste opgaver i det meste af verden

Med vores brede netværk af samarbejdspartnere og internationale foreninger, kan vi assistere med opsporing af forsvundne personer på tværs af landegrænser i det meste af verden. Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe.

Danmarks førende efterforsknings- og detektivbureau.

For bedst at kunne assistere dig i at opspore forsvundne personer og familiemedlemmer, vil vi spørge struktureret ind til personen, for at få fat i alle relevante informationer. Har du noget billedmateriale, skal vi selvfølgelig også bruge det.

Vi foretager altid en vurdering af, om vi vil påtage os din opgave. Det afgør vi på baggrund af sagens natur – vi assisterer ikke med opsporinger, som baserer sig udelukkende på hævn eller tilsvarende. Det er en forudsætning for os, at vi kender opdragsgivers identitet, inden vi overvejer at opspore forsvundne personer.

Når vi har indsamlet de oplysninger, vi skal bruge, lægger vi en detaljeret plan for, hvordan sagen kan udføres.

Danmarks førende efterforsknings- og detektivbureau.

Løbende under sagen modtager du skriftlige rapporter, som beskriver, hvad vi har fundet ud af indtil videre. Rapporten er ledsaget af digital billeddokumentation, når det er relevant.

Vigtigst af alt gør vi intet uden, at det er i nøje overensstemmelse med dig. Du kan til enhver tid – og med øjeblikkelig virkning – standse et sagsforløb hos os.

Hvis det ønskes, råder vi over en fortrolighedserklæring, som du og vi kan underskrive for at få vores fortrolighedsløfte ned på papir.

Vi kombinerer viden og erfaring

I UIP Consult kombinerer vi den nyeste viden og de nyeste teknikker inden for faget med vores mangeårige erfaring, for at opnå de bedste resultater for vores klienter.

Din garanti for vished

Siden 1998 har vi hjulpet erhvervslivet og privatpersoner med at få skabt vished, så de har kunne tage den rigtige beslutning i deres givne situation.

Kontakt os og få skabt vished

Med hovedkontor i København og operationelle kontorer i Odense og Viborg, dækker vi hele landet

Vi svarer telefonen fra 09-18, men under en sag kan vi kontaktes hele døgnet.

UIP Consult ApS | Mågevej 29-31 – 2400 København NV | Privatlivspolitik