Vi undersøger alle former for bedrageri

Bedrageri og uregelmæssigheder kan have mange sider og aspekter. I UIP Consult har vores agenter løst opgaver omkring mange af dem.

Har du mistanke om, at en medarbejder udfører bedrageri med uberettiget sygdom? Eller måske endda arbejder for en konkurrent under sin påståede sygdom? Overtræder en tidligere medarbejder den kundeklausul, i har indgået? Har der været forfalskninger af kørselsregnskab, eller andre former for illoyalitet og bedrageri af dig og din virksomhed?

I over 20 år har vi hjulpet det danske erhvervsliv med at undersøge og løse sager vedrørende alle former for bedrageri, for at skabe vished og belyse snyd og bedrag for vores klienter. Vi garanterer, at vores agenter altid arbejder diskret, fortroligt og effektivt.

Kontakt os, hvis du har brug for en grundig efterforskning af, om der er blevet begået bedrageri.

Uberretiget sygdom

Vi har god erfaring med at afsløre medarbejdere, som enten bedrager med uberettiget sygdom, eller arbejder for andre på trods af deres sygemelding.

Illoyalitet

Der findes mange måder, en medarbejder kan være illoyal overfor virksomheden – hvis du har mistanke om illoyalitet, kan vi skabe vished omkring det.

Bortgemte værdier

Personer kan finde på at bortgemme deres værdier, i et forsøg på at bedrage dig. I de tilfælde kan UIP Consult hjælpe med at finde dem.

Vi undersøger bedrageri i det meste af verden

Med vores brede netværk af samarbejdspartnere og internationale foreninger, kan vi undersøge bedrageri på tværs af landegrænser i det meste af verden. Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe.

Vi arbejder efter etik og lov

Vi arbejder altid ud fra den højeste etik og vi påtager os derfor kun de bedrageri-undersøgelser, der ligger inden for vores etiske kodeks. På den måde sikrer vi, at du som klient får et professionelt sagsforløb, hvor alle lovmæssige og etiske retningslinjer er overholdt.

Løbende under vores efterforskning af bedrageri sender vi skriftlige rapporter indeholdende de udfald, sagen har haft, så du altid er up-to-date på fakta. Rapporten ledsages ofte af digitale billeddokumentationer, når det er relevant.

Fremfor alt gør vi intet uden, at det er i nøje overensstemmelse med dig, og du kan til enhver tid med øjeblikkelig virkning standse et sagsforløb.

Lokalt og globalt bedrageri

UIP Consult opererer både nationalt og internationalt. Gennem vores omfattende netværk efterforsker vi bedrageri både lokalt og globalt, hvis det er nødvendigt. På den måde kan vi således agere hurtigt, uanset hvornår og hvor i verden, du har brug for at få skabt vished.

Vi arbejder med den største fortrolighed til dig som vores klient, og det gælder også forespørgsler, som ikke nødvendigvis bliver bragt til udførelse. Vi hemmeligholder alle informationer, som deles inden, under og efter arbejdets udførelse, med mindre vi er pålagt andet af gældende dansk lov.

Vi kombinerer viden og erfaring

I UIP Consult kombinerer vi den nyeste viden og de nyeste teknikker inden for faget med vores mangeårige erfaring, for at opnå de bedste resultater for vores klienter.

Din garanti for vished

Siden 1998 har vi hjulpet erhvervslivet og privatpersoner med at få skabt vished, så de har kunne tage den rigtige beslutning i deres givne situation.

Kontakt os og få skabt vished

Med hovedkontor i København og operationelle kontorer i Odense og Viborg, dækker vi hele landet

Vi svarer telefonen fra 09-18, men under en sag kan vi kontaktes hele døgnet.

UIP Consult ApS | Mågevej 29-31 – 2400 København NV | Privatlivspolitik