Due diligence - corporate vetting

I forbindelse med virksomhedsovertagelse, fusion eller indgåelse af kontrakt på samarbejde kan vi i UIP Consult foretage due diligence, også kaldet corporate vetting.

Vores agenter har den fornødne ekspertise og erfaring til at udføre en grundig og dybdegående due diligence undersøgelse i den detaljeringsgrad, du som klient ønsker. Vi sammensætter et team til en effektiv og professionel gennemførelse af opgaven. Vores agenter arbejder altid diskret, fortroligt og effektivt.

Kontakt os hvis du har brug for en grundig due diligence undersøgelse.

Fusion

Vi hjælper med due diligence undersøgelser og baggrundstjek før virksomhedsfusioner – er virksomheden så likvid, som det påstås?

Overdragelse

Inden du får overdraget og overtager en virksomhed, hjælper vi dig med at få vished om, hvorvidt der er aspekter, du skal være opmærksom på.

Rådgivning

Vi har over 20 års erfaring med due diligence opgaver, og vi kan derfor rådgive omkring gængse faldgrupper, som du bør få undersøgt i dybden.

Vi udfører due diligence i det meste af verden

Med vores brede netværk af samarbejdspartnere og internationale foreninger, kan vi udføre due diligence undersøgelser af både danske og udenlandske virksomheder. Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe.

Løbende afrapportering

Når du hyrer os til at udføre due diligence, sørger vi altid for at være i konstant kontakt med dig. Vi gør intet uden, at det er i overensstemmelse med dig som klient.

Løbende vil du også modtage rapporter med fakta og udfald i sagen, så du hele tiden er opdateret med de nyeste fakta, på baggrund af hvilke du kan tage dine beslutninger.

Baggrundstjek som due diligence

Af mange bliver baggrundstjek set som en naturlig del af due diligence. I UIP Consult kan vi udføre due diligence ikke kun på virksomheders aktiver og økonomi, men også baggrundstjek af nøglepersoner.

Er din nye partner den, han siger, at han er? Kommer han i et miljø, som potentielt kan være en belastning? Vi undersøger alt hele vejen rundt, så du får skabt vished om alle potentielle problemer, der måtte være.

Vi kombinerer viden og erfaring

I UIP Consult kombinerer vi den nyeste viden og de nyeste teknikker inden for faget med vores mangeårige erfaring, for at opnå de bedste resultater for vores klienter.

Din garanti for vished

Siden 1998 har vi hjulpet erhvervslivet og privatpersoner med at få skabt vished, så de har kunne tage den rigtige beslutning i deres givne situation.

Kontakt os og få skabt vished

Med hovedkontor i København og operationelle kontorer i Odense og Viborg, dækker vi hele landet

Vi svarer telefonen fra 09-18, men under en sag kan vi kontaktes hele døgnet.

UIP Consult ApS | Mågevej 29-31 – 2400 København NV | Privatlivspolitik