Berigelseskriminalitet

Du kender sikkert til at ting forsvinder ud i den blå luft. I disse tilfælde kan der være tale om berigelseskriminalitet.

Småpengekassen tømmes jævnligt på ukendt vis. Værktøj og materiale forsvinder uden noget tegn på, hvor det er forsvundet hen. Der er svind i varelageret, men der er ikke kommet flere ordre ind end normalt, med videre. I disse tilfælde og flere kan det være relevant at få foretaget en undersøgelse af, om der foregår berigelseskriminalitet i virksomheden.

I UIP Consult er vi specialister i at efterforske og skabe vished omkring organiseret tyveri og berigelseskriminalitet, og siden 1998 har vi løst opgaver for både private virksomheder og offentlige institutioner. Vi har stor erfaring på disse områder, og vi benytter os af det nyeste elektroniske udstyr inden for overvågning og billeddokumentation. Vores agenter arbejder altid diskret, fortroligt og effektivt.

Kontakt os, hvis du har brug for en professionel efterforskning af berigelseskriminalitet eller organiseret tyveri.

Berigelseskriminalitet

I UIP Consult har vi god erfaring med at efterforske samtlige former for berigelseskriminalitet, fra smugleri til underslæb og bedrageri.

Organiseret tyveri

Hvad end det drejer sig om indbrud eller mere subtilt tyveri, bruger vores agenter det nyeste udstyr og metoder til at skabe vished for dig og din virksomhed.

Virksomheder og institutioner

I løbet af de mange år, vi har eksisteret, har vi hjulpet både private virksomheder og offentlige institutioner med at opklare sager omkring berigelseskriminalitet.

Vi efterforsker berigelseskriminalitet i det meste af verden

Med vores brede netværk af samarbejdspartnere og internationale foreninger, kan vi undersøge berigelseskriminalitet på tværs af landegrænser i det meste af verden. Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe.

Vi er i kontakt under hele forløbet

For bedst at kunne assistere dig i efterforskningen af berigelseskriminalitet, har vi brug for, at du videregiver alle relevante oplysninger og evt. billeder til os. Derudover vil vi struktureret spørge ind til den konkrete opgave.

Vi påtager os kun de sager, som vi vurderer inden for vores etiske kodeks. På den måde sikrer vi dig som klient, at du får det mest professionelle og retmæssige sagsforløb som muligt. 

Under sagen er det oftest en fordel, at vi kan være i kontakt med dig undervejs, så vi kan koordinere forløbet. Ligeledes vil du løbende modtage skriftlige rapporter med de udfald og fakta, som sagen har haft, med vedhæftet digital billeddokumentation.

Kopivarer og parallelimport

Vi har også erfaring med at efterforske mistanke om kopivarer og parellelimport for vores klienter.

Ved mistanke om kopivarer kan vi eksempelvis foretage et prøvekøb på vegne af dig som klient. På den måde kan vi få et indblik i, hvordan købet foregår, og spore kilden til kopivaren.

I sager om parallelimport kan vi hjælpe med at afdække varens vej fra afsender til modtager, og på den måde dokumentere, om der er tale om ulovlig import af dit produkt.

Vi kombinerer viden og erfaring

I UIP Consult kombinerer vi den nyeste viden og de nyeste teknikker inden for faget med vores mangeårige erfaring, for at opnå de bedste resultater for vores klienter.

Din garanti for vished

Siden 1998 har vi hjulpet erhvervslivet og privatpersoner med at skabe vished, så de har kunnet tage den rigtige beslutning i den givne situation.

Kontakt os og få skabt vished

Med hovedkontor i København og operationelle kontorer i Odense og Viborg, dækker vi hele landet

Vi svarer telefonen fra 09-18, men under en sag kan vi kontaktes hele døgnet.

UIP Consult ApS | Mågevej 29-31 – 2400 København NV | Privatlivspolitik