UIP Consult - Danmarks førende detektivbureau

Har du brug for et professionelt detektivbureau med gode kompetencer og udstyr samt erfaringen og ekspertisen til at udnytte disse til fulde?

UIP Consult er Danmarks førende detektivbureau, og vi har et vidtrækkende netværk, der gør os i stand til at efterforske sager både nationalt og internationalt. Som detektivbureau har vi mangeårig succesfuld erfaring med efterforskning i både erhvervsmæssige og private henseender.

Som detektivbureau arbejder vi professionelt, målrettet og med en meget høj resultatmæssig succesrate. Med os som dit bureau er du garanteret en grundig efterforskning, der er tilpasset netop dine behov og ønsker.

Kontakt os, tag en snak med en af vores dygtige efterforskere og høre om dine muligheder.

Fortrolighed

Vi arbejder med den største fortrolighed til vores klienter, og det gælder også forespørgsler som ikke nødvendigvis bliver bragt til udførelse.

Det betyder, at vi hemmeligholder alle informationer, som deles inden, under og efter arbejdets udførelse, med mindre vi er pålagt andet af gældende dansk lov.

Ærlighed

Vi forpligter os til på en objektiv og uvildig måde at rapportere resultatet af vores efterforskning, og ikke at opdigte eller udelade detaljer i en sag, som vi er involveret i.

Vi rapporterer altid resultatet af vores efterforskning som det er – og ikke som vi tror, vores klienter måtte ønske det.

Diskretion

Vi er trænet til at varetage vores opgaver diskret, og vi påtager os også, hvis muligt, at frigøre en klient for enhver forbindelse til en pågældende opgave. 

Dette strækker sig også til vores hjemmeside, hvor vi bestræber os på, at alle spor fra besøg på hjemmesiden forsvinder indenfor en uge.

Vi har netværk i det meste af verden

Med vores brede netværk af samarbejdspartnere og internationale foreninger, kan vi udføre opgaver på tværs af landegrænser hvis nødvendigt. Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe.

Teknologi og uddannelse

Teknologi ændrer sig konstant og udvikles  hurtigt. På samme tid er teknologien et vigtigt element i stort set alle de sager, UIP Consult arbejder med. Vi lægger derfor stor vægt på løbende at efteruddanne os og sikre, at vi har det bedste elektroniske udstyr til den aktuelle opgave.

Vi påtager os sager, som omfatter alt fra analyser, research, baggrundsundersøgelser, teknisk og manuel overvågning til opsporing, eftersøgning, overvågning, skygning, sporing af fingeraftryk og analyse af eksempelvis blod, sæd og dopingmidler.

UIP Consult kan trække på tilknyttede hardcore specialister indenfor IT, håndskrift,  fingeraftryk, psykologi, medicin og andet.

Vores team

I UIP Consult arbejder vi med 24 freelance specialagenter, alle placeret rundt omkring i landet og med baggrunde som tidligere politifolk, militærfolk og andre relevante baggrunde. Alle har en ren straffeattest og har underskrevet en fortrolighedserklæring.

Vi samarbejder også med en efterforsker, med mere end 30 års erfaring i politiarbejde, både i Danmark og internationalt. Med baggrund som kriminalassistent i en længere årrække, har pågældende stor indsigt i bl.a. efterforskning og anklagevirksomhed.

Vi er særdeles kyndige indenfor regnskab og forsikring. 

Vi kombinerer viden og erfaring

I UIP Consult kombinerer vi den nyeste viden og de nyeste teknikker inden for faget med vores mangeårige erfaring, for at opnå de bedste resultater for vores klienter.

Din garanti for vished

Siden 1998 har vi hjulpet erhvervslivet og privatpersoner med at skabe vished, så de har kunne tage den rigtige beslutning i den givne situation.

Kontakt os og få skabt vished

Med hovedkontor i København og operationelle kontorer i Odense og Viborg, dækker vi hele landet

Vi svarer telefonen fra 09-18, men under en sag kan vi kontaktes hele døgnet.

UIP Consult ApS | Mågevej 29-31 – 2400 København NV | Privatlivspolitik