Grundigt og diskret baggrundstjek

Årsagerne til, at man som virksomhed kan ønske at foretage et baggrundstjek kan være mange.

Eksempelvis hvis du indgår et partnerskab eller andet samarbejde med en virksomhed. Går det lige så godt i virksomheden, som de påstår? Hvem har ejerskab i virksomheden? Hvem er nøglepersonerne i og omkring virksomheden, og er det noget, som du skal være opmærksom på? Eller hvis du skal have ansat en ny medarbejder – er de, hvem de påstår, de er? Har de faktisk taget den uddannelse? Og hvilket miljø færdes de i?

I disse tilfælde og flere kan det ofte være afgørende at få lavet et 360 graders grundigt baggrundstjek, så alle fakta bliver belyst. I UIP Consult har vi over 20 års erfaring med at udføre baggrundstjek af både virksomheder og personer, og vores agenter arbejder altid diskret, fortroligt og effektivt.

Kontakt os, hvis du har brug for at få udført et diskret og grundigt baggrundstjek.

Personer

Vi kan undersøge potentielle ansattes baggrund for at belyse, om deres CV stemmer overens med virkeligheden. 

Virksomheder

Vi kan gå i dybden og undersøge andre virksomheder i forbindelse med samarbejdsaftaler. Vi kan også undersøge nøglepersoner både i og omkring virksomheden. 

Vi udfører baggrundstjek i det meste af verden

Med vores brede netværk af samarbejdspartnere og internationale foreninger, kan vi udføre baggrundstjek af personer og virksomheder i det meste af verden. Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe.

Før vi udfører baggrundstjek

Vi vurderer altid på sagsbasis om vi vil foretage et baggrundstjek. Det afgør vi i høj grad på baggrund af sagens karakter og motiv. Vi udfører ikke baggrundstjek på baggrund af grundlag, der baserer sig på hævn eller tilsvarende ondsindede hensigter.

Ligesom vi heller ikke, på nogen måde, påtager os baggrundstjek eller sager, som fører til nogle former for kriminalitet. Det er en forudsætning for os, at vi kender opdragsgivers identitet, før vi kan påtage os en sag og udføre et baggrundstjek.

Løbende rapporter

Løbende under vores baggrundsundersøgelse får du skriftlige rapporter indeholdende de fakta, vi har fundet vedrørende virksomheden eller personen, og rapporten er ledsaget af digitale billeddokumentationer, når nødvendigt.

Fremfor alt undersøger vi intet uden, at det er i nøje overensstemmelse med dig som klient. Du kan til enhver tid standse vores baggrundstjek med øjeblikkelig virkning.

Vi råder over en fortrolighedserklæring vi gensidigt kan underskrive.

Vi kombinerer viden og erfaring

I UIP Consult kombinerer vi den nyeste viden og de nyeste teknikker inden for faget med vores mangeårige erfaring, for at opnå de bedste resultater for vores klienter. 

Din garanti for vished

Siden 1998 har vi hjulpet erhvervslivet og privatpersoner med at få skabt vished, så de har kunne tage den rigtige beslutning i deres givne situation.

Kontakt os og få skabt vished

Med hovedkontor i København og operationelle kontorer i Odense og Viborg, dækker vi hele landet

Vi svarer telefonen fra 09-18, men under en sag kan vi kontaktes hele døgnet.

UIP Consult ApS | Mågevej 29-31 – 2400 København NV | Privatlivspolitik