Diskret overvågning

Der kan være en lang række årsager til, at man som privatperson ønsker efterforskning samt diskret overvågning eller skygning på et område.

Den klassiske årsag er mistanke om utroskab, men der findes også andre baggrunde. I dag oplever vi også en stigende grad af opgaver, omkring det at skabe vished om personen bag en kontakt via internet. Er den person, du har kontakt til over Facebook, i virkeligheden den, han udgiver sig for at være?

UIP Consult har i over 20 år hjulpet en række privatpersoner med diskret overvågning af deres partner, venner eller bekendte for at be- eller afkræfte deres mistanker. Vores agenter sørger altid for at arbejde diskret, fortroligt og effektivt.

Kontakt os, hvis du gerne vil have en mistanke be- eller afkræftet gennem diskret overvågning eller skygning.

Efterforskning

Vi kan hjælpe dig med at få vished omkring andre personer. Er de i virkeligheden dem, som de påstår at de er?

Overvågning

Med det nyeste teknologi kan vi sætte overvågning op på et bestemt område, så du kan få afklaring omkring din mistanke.

Skygning

Har du brug for at vide, hvor en person tager hen når du ikke er til stede, så kan vores agenter stå for diskret skygning og rapportere tilbage til dig.

Vi kan stå for diskret overvågning i det meste af verden

Med vores brede netværk af samarbejdspartnere og internationale foreninger, kan vi diskret overvåge den ønskede person – også på tværs af landegrænser. Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe.

Lovlig og etisk diskret overvågning

I UIP Consult arbejder vi altid ud fra den høje etiske standard, som vi har forpligtet os til at arbejde under. Det betyder, at vi altid vurderer, om vi vil påtage os en given overvågningssag.

Vi indgår ikke i sager, der baserer sig på hævn eller tilsvarende. Ligesom vi heller ikke, på nogen måde, påtager os sager, som fører til kriminalitet. Det er en forudsætning at vi kender opdragsgivers identitet.

Objektiv rapportering

Vi rapporterer altid resultaterne af vores diskrete overvågning og skygning på en objektiv og uvildig måde. Vi hverken opdigter eller udelader detaljer i en sag, som vi er involveret i. Vi rapporterer altid resultatet af vores efterforskning, som det er – og ikke som vi tror, at vores klienter måtte ønske det.

Ligeledes forholder vi os realistisk til, hvad der er muligt indenfor dit budget, og deler det uden omsvøb med dig. Samtidig forpligter vi os til at tilvejebringe den bedst mulige løsning af din overvågningsopgave, samt til enhver tid at foreslå de optimale løsninger.

Vi kombinerer viden og erfaring

I UIP Consult kombinerer vi den nyeste viden og de nyeste teknikker inden for faget med vores mangeårige erfaring, for at opnå de bedste resultater for vores klienter.

Din garanti for vished

Siden 1998 har vi hjulpet erhvervslivet og privatpersoner med at få skabt vished, så de har kunne tage den rigtige beslutning i deres givne situation.

Kontakt os og få skabt vished

Med hovedkontor i København og operationelle kontorer i Odense og Viborg, dækker vi hele landet

Vi svarer telefonen fra 09-18, men under en sag kan vi kontaktes hele døgnet.

UIP Consult ApS | Mågevej 29-31 – 2400 København NV | Privatlivspolitik