Immaterielle rettigheder og ophavsret

I UIP Consult ser vi løbende en stigning i sager om krænkelse af immaterielle rettigheder og ophavsret.

Vores agenter har succesfuld erfaring med efterforskning i både små og store sager vedrørende immaterielle rettigheder og ophavsret, der ikke er blevet respekteret. Vi er yderst kompetente til at efterforske og indsamle beviser, som du kan bruge i en eventuel sag og tiltalerejsning. Vores agenter arbejder altid diskret, fortroligt og effektivt.

Kontakt os hvis du har mistanke om krænkelse af din ophavsret.

Immaterielle rettigheder

Har du mistanke om, at nogen bryder dine immaterielle rettigheder som dine patenter, varemærker eller andet, så kan vores agenter hjælpe med at kaste lys og skabe vished omkring dette.

Ophavsret

I UIP Consult har vi en god succesrate med at opspore folk, der forbryder sig mod ophavsretten ved ulovligt at bruge andres værker kommercielt uden foregående aftale om samme.

Vi afdækker brud på ophavsret i det meste af verden

Med vores brede netværk af samarbejdspartnere og internationale foreninger, kan vi efterforske sager om brud på ophavsret både inden- og udenfor Danmarks grænser. Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe.

Internationalt netværk

Brud på ophavsret foregår sjældent kun i Danmark – det er ofte noget, der sker på tværs af landegrænser, eller endda kun i et andet land, fordi den, der bryder med ophavsretten, ikke tror, at de kan findes. I UIP er vi medlem af de mest betydningsfulde internationale organisationer.

Samtidig indgår organisationernes andre medlemmer i det verdensomspændende netværk, vi kan trække på, hvis du mistænker, at dine immaterielle rettigheder bliver brudt i et andet land.

Vi følger teknologiens udvikling

Udviklingen i teknologi har gjort det nemmere end nogensinde før at stjæle andres værk og bryde ophavsretten.

For at sikre os, at vi kan spore og indsamle dokumentation på ophavsbruddet, lægger vi derfor stor vægt på løbende at efteruddanne vores agenter og sikre, at de har det bedste elektroniske udstyr til opgaven.

Vi kombinerer viden og erfaring

I UIP Consult kombinerer vi den nyeste viden og de nyeste teknikker inden for faget med vores mangeårige erfaring, for at opnå de bedste resultater for vores klienter.

Din garanti for vished

Siden 1998 har vi hjulpet erhvervslivet og privatpersoner med at få skabt vished, så de har kunne tage den rigtige beslutning i deres givne situation.

Kontakt os og få skabt vished

Med hovedkontor i København og operationelle kontorer i Odense og Viborg, dækker vi hele landet

Vi svarer telefonen fra 09-18, men under en sag kan vi kontaktes hele døgnet.

UIP Consult ApS | Mågevej 29-31 – 2400 København NV | Privatlivspolitik